DELL XPS 15 Laptop terbaik untuk peniaga.

DELL XPS 15 adalah pilihan yang tepat untuk komputer riba perniagaan. Ia dapat menyelesaikan tugasan yang dilakukan dengan mudah serta mempunyai ciri-ciri tambahan untuk mengendalikan kebanyakan tugas tambahan lain yang mungkin anda ingin lakukan. Masalah pemanasan adalah terbukti namun kekurangan kecil ini dipandang enteng kerana dengan produk perdana yang menjalankan aplikasi perniagaan dan memainkan video HD dengan sempurna dapat menarik peminat peniaga.
HARD DRIVE
 Kami mengakui bahawa komputer riba perniagaan ini datang dengan standard cakera keras 500GB. Untuk komputer riba perniagaan, jumlah ruang tersebut adalah lebih daripada cukup. Fail perniagaan, video, muzik, permainan dan banyak lagi dapat disimpan dengan baik pada cakera keras 500GB.
CONNECTIVITY
 Pilihan sambungan di Dell XPS sangat baik. Terdapat tiga hub USB pada Laptop, dan ia mempunyai Wi-Fi terbina dalam bentuk keupayaan bluetooth, beserta dengan pembaca kad SD.
PENGUBAHSUAIAN
 Anda mempunyai pilihan untuk meningkatkan pemacu optik DVD ke pemain Blu-ray. Selain itu, anda boleh konfigurasikan model ini pada papan kekunci blaclit atau beberapa jenis papan kekunci lain yang membolehkan anda menyesuaikan XPS  dengan keperluan khusus anda.
Credit by:business.com
??? Mat Komputer Nilai,
 PT12896 JLN BBN 1/7F BANDAR BARU NILAI,71800 NILAI NEGERI SEMBILAN.
 Landmark: Masjid Bandar Baru Nilai/Dataran Nilai
 ⏰Waktu Operasi: 10am-9pm ISNIN-SABTU  AHAD-Tutup
 ☎️Hotline: 018-3204539 (Mat) 014-8212022 (Fendy) 010-2028494 (kedai)
Leave a reply